Noble Securities uruchomił biuro obsługi klientów instytucjonalnych w obrocie akcjami notowanymi na GPW. Nowym zespołem kieruje Jacek Paszkowski, wcześniej przez wiele lat związany z DB Securities. Poszerzenie oferty o obsługę inwestorów instytucjonalnych na rynku akcji oraz analizy spółek z GPW jest uzupełnieniem naszej pozycji na rynku obligacji korporacyjnych  - mówi Czcibor Dawid Prezes Zarządu Noble Securities.

W 2012 roku Noble Securities był najaktywniejszym domem maklerskim na rynku energii elektrycznej z fizyczną dostawą, organizowanym przez Towarową Giełdę Energii. NS pośredniczył również w największej liczbie transakcji na Rynku Praw Majątkowych oraz w Rejestrze Świadectw Pochodzenia. Aktywna postawa Noble Securities zyskała uznanie organizatora rynków, czego wyrazem są przyznane nagrody: „Platynowy Megawat” oraz tytuły „Maklera Roku 2012”.

W związku z intensywnym rozwojem firmy Noble Securities S.A. poszerzył swoją ofertę foreksową dla platformy Noble Markets o możliwość inwestowania z poziomu przeglądarki internetowej.